&noscript=1"/>

Omschrijving

Uniek penthouse met riant balkon in het luxe appartementencomplex ‘de Wijckhorst’ aan de rand van het natuurschone Reestdal. Het complex, dat gebouwd is in de vorm van een havezate, is omgeven door een parkachtige tuin en biedt direct toegang tot, door het Drentse en Overijsselse Landschap beheerde, uitgestrekte natuur.

Een bijzonder aspect van het appartement is de grote oppervlakte van het geheel, dit is ontstaan door het samenvoegen van twee naast elkaar gelegen oorspronkelijke appartementen.

Totale woonoppervlakte is circa 300 m². De woonkamer met open keuken is zeer ruim ingedeeld en kent meerdere zithoeken. Tevens zijn er een slaapkamer en een luxe badkamer op de begane grond gelegen. Op de bovenverdieping is een tweede badkamer gerealiseerd en een tweetal slaapkamers.

Verder aanwezig zijn de bij een modern appartementencomplex behorende voorzieningen als een parkeerkelder met 2 boxen voor auto- en fietsenstalling, een lift en parkeerruimte voor bezoekers op de binnenplaats.

Rond het gebouw ligt een zeer royale tuin met o.a. zitjes, pergola’s, loofgang en haagblokken. Deze tuin heeft via een bruggetje rechtstreeks verbinding met
het wandelgebied langs de Reest.


Aanvaarding in overleg

Foto's

Bekijk alle 25 foto's

Kenmerken

Overdracht

€595.000,- k.k.
Aangeboden
sinds 18+ maand
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwjaar
2006

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 apart toilet
Aantal woonlagen
1 woonlagen

Energie

(Voorlopig) energielabel
niet bekend

Kadastrale gegevens

Kadastrale gemeente
De Wijk
Sectie-Perceel
F-3917
Kadastrale gemeente
De Wijk
Sectie-Perceel
F-3917
Kadastrale gemeente
De Wijk
Sectie-Perceel
F-3917
Kadastrale gemeente
De Wijk
Sectie-Perceel
F-3917

Plattegrond

Bekijk plattegrond

De link wordt geopend in een nieuwe tab/pagina


Op de kaart


Contactformulier