&noscript=1"/>

Omschrijving

De Eetkamer van IJhorst/Café Het Vosje is een familiebedrijf welke zich in het meer dan 50(!) jarige bestaan een niet meer weg te denken positie heeft verworven in de plaats, alsook een zeer goede bekendheid in de wijde regio.

Aan de voorzijde komt men in de Eetkamer, ( ca. 110 m²), binnen, de meeste gasten komen echter via het zongerichte terras aan de zijkant en het café (ca. 50 m²), dit multifunctionele horecabedrijf binnen. Een functionele zaal , (ca. 110 m²), deels onderkelderd, completeert dit deel van het bedrijf. Deze 3 units kunnen door de praktische en geluidsisolerende panelenwanden ook tot een grote feest en/of restaurant ruimte omgebouwd worden. Een tweede zaal, (ca. 30 m²), waaronder ook een kelder, is bereikbaar via een 2e ingang aan de zijkant, waar ook de cafetaria met eigen terras is gesitueerd. Tussen de cafetaria en café ligt de keuken. Alle ruimten kunnen zelfstandig worden ingezet, waardoor een grote mate van flexibiliteit in de bedrijfsvoering mogelijk is.

Dit complete horecabedrijf is van diverse, functionele zaken voorzien, zoals een in de grond verzinkbaar wedstrijdbiljart, (Ceulemans), in het café, hete luchtverwarming, centraal stofzuigsysteem en beschikt uiteraard over alle benodigde vergunningen.

Op de verdieping bevinden zich een tweetal zelfstandige appartementen welke momenteel verhuurd zijn. Deze appartementen behoren niet tot het aangebodene, kunnen echter wel bij de overname betrokken worden, hetgeen gezien de huuropbrengst aantrekkelijk genoemd kan worden.

Ook kan het bedrijf nog uitgebreid worden met een naastgelegen (vierde) zaalruimte met eventueel een vrijstaande woning hiervoor gelegen, en een achtergelegen terrastuin, op aangrenzende kavel.

De bosrijke, rustgevende natuur, maken recreëren vanzelfsprekend en is naast o.a. de IJhorster Markt een “unique selling point”.

Dit object hebben wij in collegiale verkoop met Berendschot Horeca Makelaardij en Advies, voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de heer H. Berendschot op telefoonnummer 06-11316610

Foto's

Bekijk alle 9 foto's

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€350.000,- k.k.
Aangeboden
sinds 28+ maand
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Horeca

Energie

(Voorlopig) energielabel
niet bekend

Video


Op de kaart


Contactformulier