Het makelaardijvak kent voor Ingrid Slot-Poortman geen geheimen. Haar kennis en kunde zet ze breed in binnen het bedrijf, zowel voor woningen, agrarische vastgoed als bedrijfsonroerend goed. Ze heeft altijd… Lees meer »

Jacob Vrieling

Eén brok ervaring, zo is Jacob Vrieling het best te omschrijven. Als agrarisch makelaar van Poortman Makelaars is hij druk met de aan- en verkoop van losse percelen land en… Lees meer »

Klaas Kooiker hoor je door zijn vrolijke noten van verre aankomen. Dat is meteen kenmerkend voor zijn werkwijze: positief, energiek en denkend in kansen. Zijn roots liggen in de voerwereld… Lees meer »

Marleen Visscher is de jongste telg van Poortman makelaars. Als binnendienstmedewerker is zij de steun en toeverlaat van de makelaars. Ook brengt ze een flinke dosis creativiteit in het team.… Lees meer »

Jan Steenhagen is als makelaar vooral in het buitengebied te vinden. Poortman Makelaars is een klein, flexibel bedrijf, dat is merkbaar in het werk van Jan. Zo doet hij onder… Lees meer »

Makelaar Martine Kuijer versterkt het team van Poortman Makelaars op alle mogelijke fronten. Als woningmakelaar, in het veld bij de verkoop van landelijk en agrarisch vastgoed en op kantoor. Stilzitten… Lees meer »

‘Goedendag Poortman Makelaars mét Klazien.’ Als u Poortman Makelaars belt, is Klazien het eerste aanspreekpunt. Zij zorgt ervoor dat uw vraag op de juiste plek terechtkomt. Daarnaast helpt ze de… Lees meer »

Voor veel huizenverkopers is Annelies Kooiker een bekende. Ze zorgt al jaren voor het plaatsen van de mooi te koop-borden bij klanten. Dit doet ze naast haar eigen meubelmakerij, met… Lees meer »

Koeien, financiën en mensen. Deze drie elementen staan centraal in het leven van de energieke Cornee van Zandwijk. Werk en hobby lopen bij hem continu door elkaar. Met een achtergrond… Lees meer »